Træning / Nye hold (2014)

Nye hold (2014)

 
 
Følgende hold tilbydes med opstart Marts 2014:
 
Legestue
Jeg tilbyder legestue for hvalpe. Typisk aftaler vi en playdate med 2-4 hvalpe på samme størrelse/alder. Legestuen er optimal for hvalpeejere der ikke har mulighed for at komme på hvalpehold umiddelbart efter hvalpen er kommet hjem. Kontakt mig for muligheder om playdate.
Hvalpemotivation
For hvalpe i alderen 8 uger til 6 måneder. Holdet sammensættes som udgangspunkt så hvalpene er nogenlunde samme størrelse.
På dette hold er der fokus på at hvalp og ejer får en god start på tilværelsen sammen. Vi arbejder frem mod at få nogle basis kompetancer på plads, samt socielisere hvalpene. Træningen inkluderer en bytur samt en spordag.
Unghunde (lørdag)
Undhundeholdet er det hold jeg anbefaler efter hvalpeholdet. Her arbejder vi videre med basiskompetancerne fra hvalpeholdet og deltagerne bliver introduceret for andre former for hundetræning - herunder rally lydighed og lydighed efter DKKs program.
Rally Lydighed begynder
Dette hold er tilrettelagt så alle deltager for en grundig gennemgang af alle begynder øvelser i rally lydighed. Omkring halvvejs i træningsperioden introduceres kursisterne for prøvebaner.
Rally Lydighed fortsætter (lørdag)
Dette hold er for kursister der har gennemført Rally lydighed begynder. Her introduceres kursisterne for de øvede øvelser og der lægges vægt på atbibeholde koncetration og fokus uden snor.
Lydighed (onsdag)
Her trænes der efter DKKs lydighedsprogram - pt kun klasse 1. henviser desuden til Tine Wirenfeldt i Ry, som på nuværende tidspunkt har hold i LP1,2 og 3.
 
Holdene oprettes kun såfremt der er tilmeldinger nok (min. 6 kursister pr. hold) - send en mail og hør nærmere.
Kennel Beagelou | Sepstrupvej 13, Them - Denmark | Tlf.: +4522239685