Hvalpenyt / Hvalpe fra os

Hvalpe fra os

 
At købe en hvalp er en tillidssag! Både for mig som opdrætter, men også for jer som hvalpekøbere. I løbet af de 8-10 uger hvalpene bor hos os vil vi prioritere at socialisere dem og gøre dem klar til at møde verden i deres nye hjem.
 
Vores hvalpe stambogsføres naturligvis ved Dansk Kennel Klub (www.dkk.dk). Når hvalpene er 8 uger er de klar til at flytte hjemmefra!

Hvalpene vil være i vores stue fra fødsel og frem til de skal flytte i deres nye hjem. Her er rig mulighed for at de vænnes til dagligdagslyde samt bliver nusset og kælet med i tide og utide. - både af vi to voksne, men også af vores søn Bertram, der omgås hvalpene på en rigtig fin måde.  

Vi starter med socialiseringen af hvalpene så tidligt som muligt, og når hvalpen flytter hjem til jer vil de blandt andet have prøvet at køre bil, gå tur med snor, blive introduceret for forskellige dufte, håndteret af forskellige mennesker og selvfølgelig været sammen med vore andre hunde. De vil også have hilst på vores kat og være vant til at der er larm fra børn osv.

Hvalpene er naturligvis chippet, vaccineret første gang og har fået 3 x ormekur. Der følger sundhedsattest og 1 års medlemsskab af Beagle Klubben samt hvalpepakke bestående af halsbånd og line, et tæppe, et stykke legetøj samt foder til den første tid. Ligeledes en mappe med forskellig informationer om det at have hund og billeder fra hvalpens første tid. I vil kunne købe en stor fodersæk så I ikke skal tænke på det lige når I får hvalpen hjem.

Udover at være tjekket ved dyrlægen, vil hvalpene også være tjekket igennem af "MAGTOR - Hunde som os"  hvor eventuelle skævheder fra fødslen rettes. 

Vi står selvfølgelig altid til rådighed med råd og vejledning når hvalpene er flyttet ind i deres nye hjem. Og skulle I få brug for pasning så hjælper vi gerne! Hvis du er interesseret i at høre nærmere om kommende kuld, så ring eller mail endelig og få svar på evt. spørgsmål.

 
 
 
 
Kennel Beagelou | Sepstrupvej 13, Them - Denmark | Tlf.: +4522239685